Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 2 januari 2019

Vervolg Mooi Bergen agv besluiten 18/12

Het Bergense politieke jaar is wel afgesloten met een wat vuurwerk. Niet alleen bleek er een meerderheid voor het niet stopzetten van de herinrichting van het centrum, maar ook diende de wethouder, verantwoordelijk voor dit project zijn ontslag in. D66 is blij met deze ontwikkelingen en gaat nu graag, nadat er duidelijkheid is van de Raad van State, vooruitstrevend van start met deze herontwikkeling.

Ook voelen wij ons gesteund door het draagvlak wat hiervoor is uitgesproken door de bewoners van de gemeente Bergen tijdens het invullen van de Stemwijzer, vlak voor de verkiezingen in maart 2018. Vlak voor het eind van het jaar, werden de uitkomsten daarvan met ons gedeeld en bleek dat een merendeel tóch niet voor heroverweging van deze plannen is.