Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 22 maart 2019

Onderdeel van de nieuwe coalitie

Na 3 maanden intensief onderhandelen door onze Raadsleden Marcel en Alexandra, was gister het grote moment dat eindelijk de resultaten van deze lange avonden, publiek gemaakt mochten worden: Er is een nieuw coalitie akkoord! Opgesteld door 6 partijen en mede ondertekend door de andere 2 partijen. Daarmee is het dus een Raadsbreed akkoord geworden. Lees hier de inhoud.

Een bijzondere prestatie, waarbij, zoals het in de krant en door de formateur is genoemd “alle partijen over hun schaduw heen zijn gestapt”. Wij zijn bijzonder trots op onze wethouder Antoine Tromp, ex-wethouder van D66 in Uitgeest (onderdeel van de BUCH) die onderdeel uit zal maken van het nieuwe college.

Ook wij hebben er vertrouwen in dat met dit akkoord en dit college we de komende 3 jaar gaan volmaken en beschreven doelstellingen gaan realiseren.