Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 13 februari 2021

Valentijnshart onder de riem voor de basisscholen

D66 Bergen bedankt basisonderwijs!

Rond Valentijnsdag zetten de D66 fracties in Noord Holland traditiegetrouw iemand in het zonnetje die zich bijzonder heeft ingezet voor zijn of haar omgeving. Meestal gaat het om een vrijwilliger. Echter, dit jaar heeft D66 Bergen een viertal basisscholen verrast met een bezoek om aandacht de geven aan de bijzondere inspanning die leerkrachten hebben gepleegd tijdens de Corona crisis.

Burgercommissie lid, Peter de Lange, en wethouder Antoine Tromp bezochten namens D66 Bergen op 12 februari jl. 4 basisscholen in de gemeente: de Kiem, de Lucebert, de Mathieu Wiegman en de Teun de Jager. Ze brachten taart mee en waren zeer nieuwsgierig naar hoe de heropening van de basisscholen was verlopen.

– Quote – van Peter: waardering en respect plus positieve observatie t.a.v. opening scholen

Alle basisscholen in de gemeente Bergen (NH) hebben sinds 8 of 9 februari hun deuren weer geopend voor les aan de schoolkinderen. Er zijn nog wel protocollen van kracht in en om de scholen. Hieronder valt dat ouders buiten de kinderen halen en brengen. De taart werd buiten overhandigd aan de schooldirecteuren.

Onderwijs en kansengelijkheid