Steun ons en help Nederland vooruit

Fractie

De benoemde Fractie en burgercommissieleden van de fractie D66 Bergen zijn:

Fractieleider: Marcel Halff  (Egmond aan den Hoef, 1962) is sinds 1980  met veel genoegen woonachtig in Egmond aan de Hoef. Na 27 jaar werkzaam te zijn geweest bij de Hoogovens/Tata Steel was hij de laatste 10 jaar verantwoordelijk voor het verbeteren van diverse werkprocessen en het ontwerpen van slimme software voor de zorgsector. Marcel was wethouder in de toenmalige gemeente Egmond en hij kandideert nu voor de 8e maal voor D66. De 24 jaar ervaring in de politiek van Bergen, die hij meebrengt, is voor de fractie een onuitputtelijke ervaringsbron waar zij graag en optimaal gebruik van maakt.

 

Raadslid: Alexandra Otto – van der Ende (Bergen, 1971) heeft na een opleiding tot facilitair manager en sociologe diverse leidinggevende en beleidsmatige functies bekleed voor commerciële organisaties en in de zorg. Om haar droom, een eigen hotel in het buitenland, te realiseren, is zij met haar gezin naar Mozambique vertrokken. Na terugkomst in Nederland hebben zij en haar man bewust gekozen voor Bergen als nieuwe woonlocatie. Beiden kwamen zij uit/van nabij deze prachtige gemeente. Alexandra heeft zich direct aangemeld als ondersteuner van de D66 fractie en is sinds 2012 burgercommissielid. Daarnaast is zij werkzaam voor een school in het voorgezet onderwijs in Amsterdam en doet zij de zij-instroomopleiding voor docent Maatschappijleer. In Mozambique doet zij nog diverse ontwikkelingsprojecten. Alexandra heeft zich de afgelopen tijd intensief bezig gehouden met het sociale domein binnen de gemeente en zij zal zich hier deze raadsperiode weer volop voor inzetten.

Burgercommissielid: Peter de Lange (Egmond Binnen, 1972) Heeft na ervaring te hebben opgedaan binnen de politie, gewerkt als sociaal rechercheur en nu als adviseur binnen de VNG op het gebied van Handhaving. Peter is reeds sinds 2014 burgercommissielid en adviseert de fractie naast handhaving, ook op het gebied van het Sociaal Domein en Veiligheid.

En we zijn dringend op zoek naar hulp! Dus heb je ambities en wil je graag bijdragen aan het verbeteren van de dienstverlening en woonomgeving van de gemeente Bergen, neem contact met ons op!

 

 

 

Laatst gewijzigd op 5 januari 2021